Tampereen puhelin kaapeli tv

Päivitys DNA:n kaapeli-tv-verkossa– tee kanavahaku 30 …

Tampere ympäristökuntineen: Päivitys DNA:n kaapeli-tv-verkossa– tee kanavahaku 30. lokakuuta | DNA Oyj

24.10.2019 — Tampereen Puhelin) ja DNA:n välinen liiketoimintakauppa, jossa Elmon kaapeliverkko ja kaapeliverkon asiakkuudet siirtyivät DNA:lle 31.5.2019.

Elmon (ent. Tampereen Puhelin) kaapeli-tv-verkko siirtyi toukokuun lopussa DNA:lle. Verkossa tehdään siirtoon liittyviä muutoksia keskiviikkona 30.10. aamuyöllä, minkä jälkeen osassa televisiota ja digibokseja tulee tehdä uusi kanavahaku, jotta televisiokanavat näkyvät jatkossakin. Muutos koskee Elmolta DNA:lle siirtynyttä kaapeli-tv-verkkoa Tampereella ympäristökuntineen. *)

ja kaapeli-tv-palvelut toimittaa jatkossa DNA

Aiemmin Elmon (ent. Tampereen Puhelin) toimittamat palvelut tulevat jatkossa DNA:lta. Palvelut säilyvät kuitenkin toistaiseksi ennallaan, eikä muutos edellytä.

DNA tarjoaa nyt ehtaa tamperelaista kuitua

17.6.2019 — Myyjinä olivat ICT Elmo Oy (entinen Tampereen Puhelin) sekä … myös yli 30 000 kiinteää laajakaista- ja lähes 25 000 kaapeli-tv-liittymää.

Oma, laadukas valokuituverkko kiihdyttää myös 5G-verkkojen käyttöönottoa.

Kaapelikodin tuki – DNA

Kaapelikodin tuki | DNA

Jotta saisit kaapelitelevisioverkon palvelut käyttöösi, television on sijaittava kiinteistössä, joka on kytketty DNA:n kaapelitelevisioverkkoon.

Hienosti toimii kaapeli-tv tampereen keskustassa | Telia Yhteisö

11.12.2014 — Todella loistavasti toimii kaapeli-tv tampereella!!!Tällä viikolla taloyhtiössä siirryttiin soneran kaapeliin ja kas kummaa.. kaikki meni …

Elisa Kaapeli-TV

Elisa Kanavakortti · Elisa Viihde Mini · Maksukanavat televisiossa, puhelimessa ja tabletissa · Elisa Viihde Viaplay – kotimaiset suosikit ja Hollywood-uutuudet …

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat

Elisa – Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat

Kaapeli-TV-verkon maksukanavien ja kanavakortin HD-kanavia voit katsella ainoastaan kanavakorttiin liitetyllä Cable Ready HD -laitteella.

Tästä ohjeesta löydät Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat.

Kaapeli-TV – Peruskanavat ja kanavapaketit – ElmoNet

Tarvitset vain television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin. Tilaa myymälöistämme tai asiakaspalvelustamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@elmonet.fi. TV- …

Kaapeli-TV tuo terävän ja häiriöttömän kuvan ja äänen sekä laajan ohjelmatarjonnan kotiisi! Helppoa TV:n katselua. Kysy lisää!

ElmoNet – kylän nopein laajakaista

Katso ElmoNetin valokuidun saatavuus tai ole yhteydessä asiakaspalveluun. Valokuidun päälle saat meiltä myös palvelut kuten kaapeli-TV:n.

Meiltä saat kylän nopeimman laajakaistan, jolla surffaat, striimaat, hoidat etätyöt ja pelaat sujuvasti. Valokuitu, joka toimii vielä vuonna 2080.

DNA ostaa Tampereen talousalueella toimivan ICT Elmo Oy:n …

DNA ostaa Tampereen talousalueella toimivan ICT Elmo Oy:n kuluttajaliiketoiminnan ja laajan valokuitupohjaisen verkon | Arvopaperi

31.5.2019 — DNA on sopinut ICT Elmo Oy:n (entinen Tampereen Puhelin) … siirtyy yli 30 000 kiinteää laajakaista- ja lähes 25 000 kaapeli-tv-liittymää.

Arvopaperi on sijoittajan oma tietopaketti.

Keywords: tampereen puhelin kaapeli tv