Puntti valtonen lapset

Puntti Valtonen ex-vaimonsa naissuhteesta: Ihanaa!

Puntti Valtonen ex-vaimonsa naissuhteesta: Ihanaa! – MTVuutiset.fi

Valtonen oli avoliitossa näyttelijä Pirkko Hämäläisen kanssa ja heillä on kaksi lasta. He erosivat maaliskuussa 2009.

Näyttelijä Puntti Valtonen on hengessä mukana pitkäaikaisen avovaimonsa ja lastensa äidin Pirkko Hämäläisen uudessa suhteessa kirjailija-tutkija Kirsti Simonsuureen.

Puntti Valtonen – Wikipedia

12.2.2015 — Puntti Valtonen elää edelleen 15 kiloa kevyempänä kuin silloin ennen, yhäti onnellisessa parisuhteessa ja valmistautuu musiikkiteatteri …

Puntti Valtonen edelleen onnellisesti rakastunut – Iltalehti

11.11.2016 — Lasten syntymä muutti Hannu ”Puntti” Valtosen elämän suunnan … myös painonnosto, siitä juontuu lempinimi Puntti, joka vakiintui nimekseni.

Lasten syntymä muutti Hannu ”Puntti” Valtosen elämän suunnan

2.2.2020 — Puntti Valtonen soitti nuorena Juice Leskisen bändissä, ja nyt hän laulaa tämän lauluja Kuopion … Hyvät välit lasten ja ex-puolison kanssa.

Puntti Valtonen & Pirkko Hämäläinen ystävyydestä eron jälkeen

Puntti Valtonen: “Ei enää krapulaa, kiitos!” | Apu

28.6.2018 — Näyttelijät Puntti Valtonen ja Pirkko Hämäläinen eivät väitä, että kaikki pystyisivät eroamaan sopuisasti. Heillä on kuitenkin ollut onnea.

Puntti Valtonen soitti nuorena Juice Leskisen bändissä, ja nyt hän laulaa tämän lauluja Kuopion kaupunginteatterissa.

Puntti Valtonen – Wikiwand

Puntti Valtonen & Pirkko Hämäläinen ystävyydestä eron jälkeen: ”Jokin armo tässä on käynyt” | Kodin Kuvalehti

28.6.2018 — Pirkko Hämäläinen ja Puntti Valtonen erosivat kymmenen vuotta sitten. … Essi Virtanen joutui lapsena evakkoon menetetystä Karjalasta.

Näyttelijät Puntti Valtonen ja Pirkko Hämäläinen eivät väitä, että kaikki pystyisivät eroamaan sopuisasti. Heillä on kuitenkin ollut onnea. ”Olimme yhdessä 17 vuotta. Tuntuisi omituiselta ajatella, että jotenkin mitätöisi tai ohittaisi ne vuodet, ison osan elämästään”, Pirkko Hämäläinen, 59, sano…

Bändikaveri Puntti Valtonen Juicesta: “Hän oli hyvä pomo …

Ex-pari Puntti Valtonen & Pirkko Hämäläinen: ”Erosta huolimatta olemme perhe” | Kodin Kuvalehti

Hannu Veli Matti ”Puntti” Valtonen on suomalainen näyttelijä ja Juice … oli avoliitossa näyttelijä Pirkko Hämäläisen kanssa ja heillä on kaksi lasta.

Pirkko Hämäläinen ja Puntti Valtonen erosivat kymmenen vuotta sitten. ”Perhe se on eronnutkin perhe”, Puntti sanoo. Ja aika hyvä perhe onkin! Näyttelijä Pirkko Hämäläinen, 59, asuu puolisonsa, kirjailija ja antiikin kirjallisuuden tutkija Kirsti Simonsuuren kanssa Helsingissä. Pojat Ville, 26, ja…

Puntti Valtonen – Wikiwand

9.7.2016 — Näyttelijä Hannu “Puntti” Valtonen oli 20-vuotias koltiainen, kun hänet pyydettiin Juice Leskinen Grand Slamin kitaristiksi. Kiertuelämä alkoi …

Hannu Veli Matti ”Puntti” Valtonen on suomalainen näyttelijä ja Juice Leskisen Grand Slam -yhtyeen entinen kitaristi. Puntti harrasti nuorena painonnostoa ja kitaransoittoa. Kitaristi saikin parikymppisenä puhelinsoiton entiseltä soittokaveriltaan, Ila Louerannalta, joka kysyi josko tämä halusi liittyä Juice Leskisen Grand Slam -yhtyeeseen. Puntti soitti yhtyeessä vuosina 1981–1985. Valtonen on ollut suomenkielisenä äänenä useissa animaatioelokuvissa ja -sarjoissa. Lisäksi hän on toiminut Äänekosken Sarjakuvaseurassa. Valtonen on toiminut monena kesänä Uuden Iloisen Teatterin näyttelijänä. Valtonen keikkaili Lapinlahden Lintujen kanssa koko kesän 1994 ja satunnaisesti myös aiemmin.

Bändikaveri Puntti Valtonen Juicesta: “Hän oli hyvä pomo, mutta ristiriitainen persoona” | Yle Uutiset

Kymmenen vuotta sitten menehtynyt Juice Leskinen oli näyttelijä Puntti Valtosen työnantaja ja työtoveri. Ylen tuoreessa kuunnelmasarjassa Valtonen esittää Juicen ikiystävää.

Keywords: puntti valtonen lapset