Elastinen vauva

Vauva tulossa! Elastinen paljasti ilouutisen – suloinen kuva julki

16.8.2021 — Elastinen saa perheenlisäystä. … Anna Puu ei pitkään halunnut hankkia toista lasta – ihastuttaa nyt uuden vauvansa kanssa somessa.

Elastisen ja Riina-vaimon vauva syntyi: ”Elämälle kiitos”

26.1.2022 — Elastinen, eli Kimmo Laiho, ja hänen Riina-vaimonsa ovat saaneet kolmannen lapsensa. Elastinen kertoo perheenlisäyksestä Instagramissa.

Elastisen kolmas lapsi syntyi – Kaksplus.fi

27.1.2022 — Vauvan sukupuolta ei ole paljastettu ainakaan vielä. Entuudestaan artistilla on vuonna 2017 syntynyt poika ja vuonna 2019 syntynyt tytär.

Vauvan sukupuolta ei ole paljastettu ainakaan vielä. Entuudestaan artistilla on vuonna 2017 syntynyt poika ja vuonna 2019 syntynyt tytär.

Kuva Elastisen vastasyntyneestä isän varjelevissa käsissä

27.1.2022 — Räppäri Elastinen on kolmen lapsen isä. Perheen uusin tulokas syntyi eilen. Artisti julkaisi koskettavan kuvan Instagram-tilillään.

Vauva syntyi! Elastinen esitteli kuopuksensa: “Hän on täällä”

Vauva syntyi! Elastinen esitteli kuopuksensa: “Hän on täällä” | Seiska

26.1.2022 — Elastisella eli Kimmo Laiholla on nyt kolme lasta. Onnellinen artisti ja musiikkituottaja kertoo pienokaisen syntymästä Instagramissa …

Tässä on Elastisen vauva! Julkkikset onnittelevat! – Hymy

26.1.2022 — Kuopus on Elastisen eli Kimmo Laihon ja hänen Riina-vaimonsa kolmas lapsi. Vauvan sukupuolta ei ole kerrottu julkisuuteen. – Elämälle kiitos.

Elastinen elää kiireisimpiä ruuhkavuosiaan – ylistää isyyden …

Elastinen elää kiireisimpiä ruuhkavuosiaan – ylistää isyyden merkitystä – MTVuutiset.fi

18.4.2022 — Laihon ja hänen Riina-vaimonsa kuopus syntyi tämän vuoden tammikuussa, joten artistin kevät on kulunut vauva-arjen merkeissä.

Elastinen on kiitollinen isyydestään

Elastisen kolmas lapsi on syntynyt! – Viihde – Ilta-Sanomat

26.1.2022 — Räppäri Elastinen, eli Kimmo Laiho, kertoo Instagram-profiilissaan, että artistin kolmas lapsi Riina-vaimon kanssa on syntynyt.

Keskustelu – Elastinen on kaikkea muuta kuin mukava mies

Olen monen henkilön jotka ovat olleet tekemisissä Elastisen kanssa sanoneet, että mies antaa itsestään niin mukavan miehen kuvan julkisuudessa, …

Elastinen ja Riina-vaimo saivat kolmannen lapsensa – Kuva!

26.1.2022 — Elastinen ja Riina-vaimo saivat kolmannen lapsensa – ”Elämälle kiitos!” – Kuva! · Tagit · Elastinen · Perhe · Räppäri · Suhteet · Vauva …

Keywords: elastinen vauva