Andrei alen perhe

Näyttelijä Andrei Alén ei lannistunut lukihäiriöstä: “Luovuus ja …

Näyttelijä Andrei Alén ei lannistunut lukihäiriöstä: “Luovuus ja taide sallivat keskeneräisyyden, joka tekee meistä ihmisiä”

Andrei Alén (s. 1981) on suomalainen näyttelijä ja käsikirjoittaja. Hän näytteli Rahikaista Aku Louhimiehen elokuvassa Tuntematon sotilas (2017).

Englannissa asunut Andrei Alén muuttaa rakkauden perässä Suomeen. Näyttelijä päätyneensä näyttelijäksi osin lukihäiriön ja ikävien koulumuistojen takia.

Andrei Alén – Wikipedia

13.3.2022 — Ensimmäinen kosketus tapahtui jo taaperona, kun Alénin perhe asettui Britanniaan isän ammatin takia. Andrei on nyt jo eläkkeellä olevan MM-tason …

Andrei Alénilla on harvinainen lukihäiriö, joka sotki … – YLE

Andrei Alénilla on harvinainen lukihäiriö, joka sotki koulunkäynnin – nyt se on näyttelijästä supervoima: “Heikkoudesta pitää tehdä vahvuus”

Andrei Alén (s. 1981) on suomalainen näyttelijä ja käsikirjoittaja. Hän näytteli Rahikaista Aku Louhimiehen elokuvassa Tuntematon sotilas (2017).

Kulttuurivieras, näyttelijä Andrei Alén muutti Lontoosta takaisin Suomeen kaksi vuotta sitten, ja nyt hän suunnittelee elokuvia Aku Louhimiehen kanssa. Näyttelemisen ohella Alén kirjoittaa työkseen, vaikka lopputulos on usein hepreaa.

Andrei Alén – Seiska

14.12.2020 — Andrei Alén: “Ihana olla lähellä parhaita ystäviä ja perhettä. Voi olla, että tilanteeseen liittyy nainenkin.”

Andrei Alén: Minulla on ollut paras vuosi koskaan – Apu

Andrei Alén: Minulla on ollut paras vuosi koskaan | Apu

6.4.2019 — Andrei Alén on ilmiselvästi perinyt isänsä, rallilegenda · Markku Alénin kasvonpiirteet. Komea 37-vuotias Andrei puhuukin kuin isänsä: nopeasti, …

Andrei Alén: “Ihana olla lähellä parhaita ystäviä ja perhettä. Voi olla, että tilanteeseen liittyy nainenkin.”

Andrei Alén yllättyi Aku Louhimieheen kohdistuneista …

Alén nautti työskentelystä Mikko Kuparisen ohjaamassa trillerissä joka kertoo Kurtin perheen salaisuuksien verhoamasta tragediasta, joka lyö kasvoille …

Huone 301 -tähti Andrei Alén muuttaa takaisin Suomeen

Huone 301 -tähti Andrei Alén muuttaa takaisin Suomeen: ”Suomessa on maailman parhaimmat ihmiset” – Mesta.net

17.12.2020 — Pohjolan laissa nähdään oikeustapauksia, joista osa perustuu tositapahtumiin. Andrei Alén näyttelee perheenisää, jonka vaimo sairastuu syöpään, …

Andrei Alén näyttelee Pohjolan laki -sarjassa perheenisää …

Andrei Alén näyttelee Pohjolan laki -sarjassa perheenisää, joka ottaa oikeuden omiin käsiinsä – ”Symppasin kaveria ja ymmärsin hänen motiiveja” – Mesta.net

3.3.2018 — Oli hienoa nähdä, kuinka erilaisia ihmisiä samasta perheestä voi tulla. Andrei suuntautui maailmaan, josta minä en tiennyt mitään.

Rallikuski Markku Alén kävi katsomassa uuden …

Rallikuski Markku Alén kävi katsomassa uuden Tuntemattoman kuvauksia, sillä Andrei-poika näytteli Rahikaista – ”Siellä vedettiin panssariautolla menemään” – Kuukausiliite | HS.fi

Kun rallikuski Markku Alén lopetti uransa, esikoispoika Andrei Alénia ei enää kiinnostanut isänsä seura. Mutta Tuntemattomaan sotilaan kuvauksissa kumpikin oli paikalla.

Keywords: andrei alen perhe